• Cina Charm
  Lafargegroep
  Uw machine is hoogst kwaliteit, zijn wij gelukkig met uw machinekwaliteit
 • Cina Charm
  CRCC
  De latere dienst is zeer goed, everytime kunnen zij ons helpen dat zo spoedig mogelijk oplossen
 • Cina Charm
  Communicatie Bouw
  Goede fabriek, en salesmanager zeer reponsibility
Contactpersoon : Vivi An
Telefoonnummer : +86 18595885369
WhatsApp : +8618595885369

Draagbare van het de Vliegascement van 50T Horizontale De Opslagsilo, de Silo van het Staalcement

Plaats van herkomst China
Merknaam CINACHARM
Certificering CE ISO BV SGS
Modelnummer 50T de horizontale Silo van het Vliegascement
Min. bestelaantal 1 set
Prijs Negotiable
Verpakking Details Het Standaardpakket van China
Levertijd 6 werkdagen nadat wij de geavanceerde betaling kregen
Betalingscondities Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 70 reeksen per maand
Productdetails
Punt De horizontale Silo van het Vliegascement stofcollector 50T de horizontale Silo van het Vliegascement
Capaciteit 50ton rond Materiaal Q235 staal
Diameter van Inhampijp 100 mm Afmeting (L*W*H) 10800*2200*2300mm
Gewicht 6t
Hoog licht

concrete opslagsilo

,

de silo van het staalcement

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Aangepaste Draagbare van het de Vliegascement van 50T Horizontale Van het de Silostaal het cementsilo het groeperen installatiesilo

 

De horizontale cementsilo is een nieuw type van silo die wij hebben ontworpen, dit soort silo, de klant vereisen geen bouwstijl de stichting, geschikt is te gebruiken. Tegenwoordig, hebben wij vele reeksen verzonden, en koppel van klanten terug is aardig.

 

Cementeer grond die gewoonlijk met concrete het groeperen installatie wordt gebruikt bulkcement op te slaan. Het is een hoofddeel van concrete het mengen zich installatie. Behalve cement kan het bulkmateriaal zoals vliegas, fijn erts, droog mortier enz. ook opslaan. Het wordt gekenmerkt door bestand, en makkelijk te gebruiken regen en vochtigheid, enz. Onze Vastgeboute Cementsilo voor Exportmarkt, afneembare cementsilo's die in verschillende capaciteiten worden vervaardigd, verstrekt grote voordelen vooral in vervoer.

 

Karakters:

 

Met verschillende capaciteiten: 50T, 60T, 80T, 100T, 120T, 150T, 200T, enz.

♦ Het aangepaste rangschikken en lay-out aan specifieke vereistefundering, gemakkelijk vervoer, installatie snel, niveauvertoning, met positieve en negatieve regelgever, Groene filter.
♦ Gezet in bulkpoeder (cement of vliegas), maak en vochtigheid waterdicht, gemakkelijk om kosten, de bovenkant van de silo van de cementopslag met groene filter te gebruiken en te drukken, die wordt gebruikt om stoflekkage te verminderen.
♦ Uitgerust met een veiligheidsklep bij de bovenkant van de silo van de cementopslag, de silo van de cementopslag die wordt gebruikt om het drukverschil tussen binnenkant en buitenkant in evenwicht te brengen.
 

Het is geschikt om bulkmaterialen zoals korrels, cement, poeder en vliegas op te slaan. Ons bedrijf heeft nationaal octrooi in vast:bouten-Typesilo's (patenteer nr: 201020649684.5). Deze soorten poedersilo's genieten van hoge reputatie voor gemakkelijke vervoer, installatie en ontmanteling.

Technische index (enkel voor verwijzing)

 
Horizontale Silospecificatie
Capaciteit 50ton rond
Materiaal Q235 staal
Dik van staal 4mm
Macht 15kw
Schroeftransportband Diameter 219mm
Diameter van Inhampijp 100mm
Afmeting (L*W*H) 10800*2200*2300mm
Gewicht 6T
Toebehoren van Horizontale silo
Stofcollector 1 Shandongaankoop
Luchtcompressor 1
Controlemechanisme 1 De elektronische component van Schneider
Pneumatische vleugelklep 1 WAM
Drukafblaasklep 1 Shandongaankoop
Gebroken boog 4
Sensor 4 TONGLE
Vibrator 3 OLI-merk
 
Draagbare van het de Vliegascement van 50T Horizontale De Opslagsilo, de Silo van het Staalcement 0
 

Vervaardigde Technologie van Cementsilo
De delen van de cementsilo's worden vervaardigd door speciale scherpe en boringstechnologieën en zij zijn uitgevoerde speciale oppervlaktereinigingprocedure. De delen van de cementsilo's ook worden vervaardigd in gevoelige productiefaciliteiten met speciaal materiaal en zij zijn geschilderd met eerste deklaag en definitieve deklaag.

 

De vastgeboute Silo van het Typecement voor Exportmarkt
Wij hebben hoogst capaciteit in productie van cementsilo's. De vastgeboute silo's van het typecement die in verschillende capaciteiten worden vervaardigd, verstrekken grote voordelen vooral in vervoer. Bijvoorbeeld, kunnen 2 eenheden 100 ton de vastgeboute van het typecement silo's door slechts 1 vastgestelde 40HQ worden vervoerd.

 

Drievoudige betrouwbare verbindingsbescherming

1. De het samenpersengraad van speciale verzegelende strook is van 5 mm aan 1 mm. Het sterke elasticiteitseffect vult het hoogtepunt van alle mogelijke openingen in nadat de schroefbouten vastmaken zijn. Het kan 200 graadhitte weerstaan. Zelfs in het gebiedsmilieu, kan het het verzegelen doeltreffendheid handhaven op lange termijn.
2. Het zal één of ander uiterst klein hiaat na het samenpersen van de speciale verzegelende stroken verlaten. Nochtans, heeft onze silo het slimme ontwerp dat de perfecte het verzegelen affectie heeft: wanneer de materialen in de silo voor het eerst worden ingevoerd, zal het fijne stof van materiaal automatisch in het hiaat boren. De vloeibare lijm wordt geplaatst buiten de speciale verzegelende strook, zal het de levensduur van de artikelverbinding uitbreiden en zal oude vochtigheidsinfiltratie in het regenachtige seizoen verhinderen.