Cina Charm

  • China Cina Charm Bedrijfsprofiel
  • China Cina Charm Bedrijfsprofiel
  • China Cina Charm Bedrijfsprofiel
  • China Cina Charm Bedrijfsprofiel
  • China Cina Charm Bedrijfsprofiel
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verkoper
Merken: YUJIE/CINACHARM
Aantal werknemers: 1000~1500
Jaarlijkse omzet: 300000000-500000000
Opgericht Jaar: 1982
Export pct: 80% - 90%

Inleiding

CINACHARM--De Invoer & de Uitvoer die van Henanxingchang Co., Ltd uitwisselen zijn een fabrikant van het bouwmateriaal en een verkoopmaatschappij. Wij hebben onze eigen fabriek: De Machines die van Zhengzhouchangli Co., Ltd vervaardigen werden gevestigd in 1982. Wij zijn een uitvoerig die groepsbedrijf combinerend het ontwerp, productie en verkoop, in de „Basis van Bouwmachines“ wordt de de gevestigd - Xingyang, Zhengzhou-Stad.

China Cina Charm Bedrijfsprofiel 0

Met de ontwikkeling van meer dan 20 jaar, is Zhengzhou Changli één van de belangrijke professionele fabrikanten en de exporteurs van bouwmachines in China geworden. Tot nu, heeft ons fabrieksgebied 120,000sqm met ongeveer 1.000 mensen, met inbegrip van ingenieurs, arbeiders, verkopers, en de dienstpersoneel bereikt.

China Cina Charm Bedrijfsprofiel 1

Onze hoofdproducten zijn concrete het mengen zich/het groeperen installaties, gestabiliseerde grond die posten, concrete het groeperen machines, concrete mixers, concrete pompen mengen, beton die vrachtwagens mengen, concreet blok die machines, de productielijnen van het droog-mengelingsmortier, asfalt het mengen zich installaties, torenkranen, wielladers, cementsilo's, schroeftransportbanden en andere bouwmachines maken.

China Cina Charm Bedrijfsprofiel 2

Wij zijn ISO9001: verklaarde 2000 & SGS. Momenteel, zijn onze producten in binnen- en buitenland populair. Het houden „Hoog - kwaliteitsproducten en Eerlijke Verrichting“ als ons principe, hebben wij internationale markten zeer goed, zoals Rusland, Zuidoost-Azië, Centraal-Azië, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika, Amerika, enz. ontwikkeld, die meer dan twintig landen en gebieden bedragen.

China Cina Charm Bedrijfsprofiel 3

Ons idee is zeer eenvoudig: verkoop de beste machine met de beste dienst en de beste prijs. Wij zullen persoonlijk de behoeften van elk van onze klanten begrijpen en zullen de meest professionele reactie verstrekken.

Voor nadere informatie ongeveer ons bouwmateriaal, onthaal om ons op om het even welk ogenblik te contacteren! Wij verheugen ons op het werken met u!

China Cina Charm Bedrijfsprofiel 4

 

Geschiedenis

De Machines die van Zhengzhouchangli Co., Ltd vervaardigen werden gevestigd in 1982. Ons bedrijf is hoofdzakelijk bezig geweest met het ontwerp, de productie en de verkoop van bouwmachines. Na de ontwikkeling van meer dan twintig jaar, heeft Changli meer dan 200 verkoopmaatschappijen in China opgericht, en onze producten worden uitgevoerd naar huis en in het buitenland. Met ruime productieworkshops, geavanceerd materiaal, sterke technische kracht en perfecte testmethoden, zijn de producten van Changli in de belangrijke positie in dezelfde industrie en wij zijn de aangewezen fabrikant van de Vereniging van de Bouwmachines van China geworden.

 

China Cina Charm Bedrijfsprofiel 0

1.Founded in 1982, met meer dan 37 van de productjaar ervaring

2.Start om internationale zaken te doen in 2007, met 12 jaar uitgevoerde ervarings.

3.On 2011, beginnen wij om asfaltinstallatie en maalmachineinstallatie te doen

4.On 2013, hebben wij takfabriek en hebben de droge mortierinstallatie

5. Verkreeg vele certificatie, en levering tot Lafarge-groep-Bovenkant 500 bedrijven in de wereld

6. Op dit moment, leveren wij meer dan 70 landen

 

China Cina Charm Bedrijfsprofiel 1

Dienst

Wij verlenen de volgende diensten

China Cina Charm Bedrijfsprofiel 0

1. Installatie, het opdragen, exploitant opleiding.

 

2. Onderhoud.

 

A: Wanneer het opleiding van uw exploitanten, zullen onze ingenieurs hen op hoe te om de machine correct in werking te stellen adviseren.

B: Wij zullen u van een verrichtingshandboek voorzien om u te helpen de machine in werking stellen correct, zal het u ook helpen gemeenschappelijke problemen oplossen.

C: Als u vragen over de concrete installatie hebt, voel vrij om ons te roepen.

D: Indien nodig, zullen wij een ingenieur naar uw faciliteit sturen om het probleem op te lossen.

3.Supply sommige die documenten voor inklaring, zoals handelsfactuur, verpakkingslijst, certificaat van oorsprong worden vereist, etc….

 

4. Vervangstukkenlevering.

 

Als u meer details wilt kennen, u welkom aan u verzendt een e-mail bent om ons te raadplegen. Het verheugen zich op het werken met u!

China Cina Charm Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

De Machines van Zhengzhouchangli na meer dan 30 jaar van ontwikkeling, hebben wij hoogste talenten en technologieën van verwante beroepen verzameld en een hoogte - kwaliteits professioneel team gevormd. Wij hebben technische afdeling, productieafdeling, kwaliteitscontroleafdeling, verkoopafdeling en de afdeling van de naverkoopdienst, bedragend ongeveer 1300 mensen. Het ontwerp, de productie en het testen van onze producten worden gedaan door onze professionele technici.

China Cina Charm Bedrijfsprofiel 0

De opleiding is de kerncursus voor al onze leden, en wij organiseren diverse opleiding regelmatig om ons personeel te helpen om hun bedrijfscapaciteit te verbeteren en meer professionele diensten aan onze klanten te brengen. Wij koesteren telkens als wij samen om besteden te leren en te bestuderen.

Elke maand vooraf bepalen wij onze eigen doelstellingen en vastgestelde beloningen. Als om het even welke groep hun doelstellingen bereikt, krijgen zij een grote beloning die tot de slechts winnaar behoort. Wij zijn familie!

China Cina Charm Bedrijfsprofiel 1

Laat een bericht achter